Hoofdmenu

Honderden kinderen uit de regio betreden gisteren samen 1.000.000 traptreden

Samen 1.000.000 traptreden/ pre-event Trappenmarathon
Wow!! Wat een enthousiasme. Honderden kinderen uit de regio betreden gisteren samen 1.000.000 traptreden voor het goede doel: Stichting Careless Moments. Monique Lutgens, Bram Defeche, Stichting Foras en The MoveFactory tekenen voor de organisatie.
Uiteraard vindt dit plaats bij de Wilhelminaberg in Landgraaf. 508 treden leiden naar het hoogste punt van Parkstad Limburg.
Wethouder Martin de Beer (Heerlen) en Burgemeester de Boer  (Landgraaf’) liepen met de kids mee naar boven  De wethouders Alex Schiffelers (Landgraaf) en Jo Schlangen (Kerkrade) waren eveneens van de partij en moedigden de deelnemers aan!
Foto FB Gemeente Landgraaf


« (Vorig nieuwsbericht)