Panna! Sterrenteamdag bij Groene Ster in Herfstvakantie

In navolging van de succesvol verlopen PANNA! Sterrenteam voetbaldag vorig jaar komt er dit jaar een vervolg met een nieuwe editie. In de herfstvakantie op vrijdag 28 oktober 2022 organiseert PANNA! Magazine op de velden van Groene Ster een te gekke voetbaldag inclusief talentenjacht.

Aanvang: 14.30 uur
Einde: 17.30 uur

Wil jij een onvergetelijke voetbaldag beleven? Een nog betere voetballer worden? Én kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams?

Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij Groene Ster. Wie mogen deelnemen? Voetbalgekke jongens en meisjes van 7 t/m 13 jaar. Iedereen is welkom dus ook leden van andere voetbalverenigingen en kinderen die geen lid van een vereniging zijn.

Alle deelnemers krijgen bij deelname een gratis compleet voetbaltenue én een goodiebag bomvol toffe cadeaus mee naar huis.

Meer informatie & inschrijven kan via www.panna-sterrenteam.nl

Poster Panna!Sterrenteam

 

Geef een reactie