VV Chevremont wint derby van Bsv Limburgia 

vv Chevremont heeft een belangrijke overwinning geboekt op Bsvlimburgia, het won thuis uiteindelijk met 3-1. Het was een wedstrijd met twee gezichten, in de eerste helft een dominerende Bsvlimburgia, in de tweede helft kantelde de wedstrijd in het voordeel van VV Chevremont.

VV Chevremont opende de score via Calvin Römer, hij scoorde met het hoofd een hoekschop van Brian Jacobs (1-0). Maar Bsv Limburgia scoorde al vrij snel de 1-1, verdediger Marcel Velraeds scoorde de gelijkmaker. Bsv Limburgia was zoals gezegd de betere ploeg in het eerste bedrijf, maar Twan Roex hield zijn goal verder schoon voor rust.

In de tweede helft was het invaller Thijmen van Iersel die de wedstrijd deed kantelen. Eerst zorgde hij met een afstandschot voor de 2-1 en even later zorgde hij met een assist ervoor dat Rodney Klinkenberg van dichtbij de 3-1 kon maken.

VV Chevremont kon in deze fase verder uitlopen, maar doelman Randy van Haren weerhield de jeugdige Duncan Didden van score. Bsv Limburgia kon vervolgens in de eindfase de spanning terug in de wedstrijd brengen, maar Twan Roex stopte de penalty van Randy Grens op sublieme wijze.

Een belangrijke overwinning voor VV Chevremont, dat volgende week de volgende derby op het programma heeft staan, dan is Schaesberg de volgende tegenstander.

Foto Peter Trompetter

Geef een reactie