Zondag 2 oktober vond het eerste Fitsyval plaats, een gezamenlijk initiatief van Welzijnsorganisatie Impuls, d’r Durpswinkel, gemeente Simpelveld, Krijtland Wonen en diverse gedreven vrijwilligers onder de slogan ‘vitaliteit doen we samen’. Het Fitsyval is mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.

Het was een zinvolle en drukbezochte middag waarbij “verbinding” centraal stond. Tijdens het Fitsyval hebben we onze inwoners laten zien wat wij als gemeente, samen met een aantal van onze belangrijke partners, op het gebied van gezondheid, vitaliteit en welbevinden kunnen bieden. We weten immers allemaal dat het belangrijk is om zowel fysiek als mentaal fit te blijven. Ook gezellig samenzijn en plezier beleven met elkaar hoort daarbij. Dat laatste hebben we geprobeerd over te brengen door het organiseren van workshops zoals sport & bewegen, djembé spelen en de demonstratie van Swingdance. Het Fitsyval werd enthousiast bezocht, door jong en oud. Dit proeft zeker naar meer!

Heb jij het Fitsyval gemist? En wil jij weten wat jij kunt doen om fit te blijven? Kijk dan op de websites van gemeente Simpelveld (www.simpelveld.nl), Welzijnsorganisatie Impuls (www.impulskerkrade.nl) en d’r Durpswinkel (www.durpswinkel.nl). Want “VITALITEIT DOEN WE SAMEN” !

Foto’s Gemeente Simpelveld

Geef een reactie