VV Chevremont en VV Schaesberg eindigde de wedstrijd in een 4-4 stand, waarmee het voor de neutrale toeschouwer een geweldige wedstrijd was.

Het was Chevremont die het beste uit de startblokken kwam en via Calvin Römer de score had kunnen openen. Hij strandde echter op de doelman van Schaesberg. Niet veel later, was het schot van Tim Blättler ook een prooi voor de doelman.

Waar Chevremont de wedstrijd goed opende, kwam Schaesberg op voorsprong, slordig balverlies werd genadeloos afgestraft (1-0). Niet veel later viel ook de 2-0, één lange bal van Schaesberg, een voorzet, en de uitgeglijdende Raghmani Carli kopte de bal voor de voeten van Timo Regtop, die zijn tweede goal kon maken.

Chevremont kwam snel terug op 2-1, door Calvin Römer, die een dito voorzet van Tim feilloos inkopte. Chevremont kon de score ook alweer vrij snel rechttrekken, 2-2. Dit maal was Tim de afmaker, op aangeven van Daniël Meijer, schoot hij beheerst binnen. Dit was tevens de ruststand.

Chevremont scoorde vervolgens twee keer op rij in een kort tijdsbestek. De 2-3 was van wederom Tim Blättler, een bekeken balletje van Marvin de Meij, bracht hem instelling om zijn tweede van de middag te maken. Via Brian Jacobs werd het zelfs 2-4, een combinatie met Daniël werd feilloos afgerond door Brian.

Chevremont leek op rozen en er was eigenlijk geen vuiltje aan de lucht, Imad Haddidi gaf de thuisploeg echter toch nog wat hoop (3-4). Tim Blättler wilde de marche terugbrengen naar twee doelpunten, maar zijn geweldige vrije trap, werd uit de bovenhoek geplukt door Kilian Huijnen. Chevremont leek de zaakjes op orde, maar oud gediende Eloy Cox zorgde in de 84e minuut voor de 4-4. Hij kon na een lange bal, ongehinderd en vrij inschieten met links.

Een doelpuntrijk duel waarbij er vanuit de kant van Chevremont, toch wel gebaald werd dat de ogenschijnlijke overwinning niet over de eindstreep werd getild.

A.s. vrijdag speelt Chevremont een oefenwedstrijd uit bij Bekkerveld, waarna een week later de competitie wordt hervat in de thuiswedstrijd op zaterdagavond (29-10, aanvang 19 u) tegen EHC uit Hoensbroek.

Door Rob Pieriek en ArchiefFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie