Door Do Grooten en Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Deze week hebben wij dames weer heerlijk getraind ondanks dat er een paar geblesseerd zijn, waren we klaar voor de wedstrijd tegen DES dames 1. Bij de voorbespreking werd zoals altijd door de trainer Grant verteld dat we gisteren alles eruit moesten halen om te winnen en om eindelijk punten te pakken met een nieuwe tactiek!

Nadat we hadden ingespeeld begonnen we met de wedstrijd. Bij de eerste helft hadden we DES goed onderdruk gezet met heel veel kansen. Met deze tussenstand was het eerste kwart afgelopen en gingen we door naar het tweede kwart om er weer tegenaan te gaan! En in dit kwart waren er net zoveel kansen maar helaas kregen we geen doelpunt voor elkaar. De stand bij rust was 0-0 en na rust werden beide teams feller. Zo werd in het derde kwart twee keer gescoord door DES en kwam de stand op 0-2 wat super jammer was omdat we zelf zoveel kansen hadden!

Toch waren we er nog van overtuigd dat we nog konden scoren en hielden we ons kopje op! Maar helaas scoorde DES in laatste kwart nog twee doelpunten en hierbij en eindigde de wedstrijd 0-4 voor DES dames 1. Helaas hebben we deze week weer geen punten gepakt maar komende week gaan we weer lekker trainen zodat we klaar zijn voor de uitwedstrijd tegen Oirschot.