Hoofdmenu

Bekkerveld Vr1 bekert verder!!!

Door John Janssen en Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Vandaag stond op sportpark A Gene Bek de bekerwedstrijd Bekkerveld Vr1- UDI’19/CSU Vr1 op het programma. Het was een wedstrijd gezien van de buitenkant met veel voetballend vermogen bij de “jonge” ploeg uit Uden. Die speelde fris, frank en vrij hun spelletje.

Daar tegenover speelde Bekkerveld in een veel te laag tempo, slordig in de omschakeling en het kwaad was geschied. Men vroeg zich dan ook af als neutrale toeschouwer wie speelt van deze teams in de hoofdklasse? Doelpunten werden er ook gescoord uit een vrijschop van +/- 30 meter schoot Zoë Mols diagonaal de bal achter de UDI goalie (1-0) het antwoord en UDI scoorde de gelijkmaker uit een goed opgezette aanval (1-1)

Na de rust pauze kwam UDI zelfs op voorsprong(1-2) toen werd iets wakker en Opeens speelde Bekkerveld van maar dit gaat niet gebeuren en maakt snel de gelijkmaker(2-2) De bal werd van rechts voorgezet en de stormende Zoë Mols liet met haar verwoestend schot de UDI goalie weinig kans om in te grijpen (3-2) hierna creëerden beide ploegen zich nog de nodige kansen doch Liv Arts maakte aan alle onzekerheid een einde en scoorde de(4-2) in het voordeel van Bekkerveld.

 « (Vorig nieuwsbericht)