Rode coating Heerlerweg voor fietsers van Maandag 31 oktober tot 4 november

Onlangs is het asfaltonderhoud aan de Heerlerweg uitgevoerd. Eén van de resterende werkzaamheden is het aanbrengen van een rode coating voor de fietssuggestiestrook.
Deze werkzaamheden worden 𝘃𝗮𝗻 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟯𝟭 𝗼𝗸𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿 𝘁𝗼𝘁 𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟰 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 uitgevoerd. In deze periode blijft de
Heerlerweg in één richting open voor het gemotoriseerd verkeer. Voor fietsverkeer is de Heerlerweg deze dagen volledig afgesloten.
Wij vragen bewoners vriendelijk om, tijdens werktijden (8:00 – 17:00 uur), geen gebruik te maken van parkeervakken en uitritten.
De bewoners ontvangen maandag een brief met meer informatie.
Met ondernemers wordt vooraf aan de werkzaamheden persoonlijk contact opgenomen.
Fietsers afkomstig vanaf de rotonde Kunderberg worden omgeleid via de Grachtstraat – Sattoniuspad – Onze Lieve Vrouwenplein – Hogeweg.
Fietsers afkomstig vanaf de verkeerslichten Hogeweg worden omgeleid via de Hogeweg – Onze Lieve Vrouwenplein – Sattoniuspad – Grachtstraat.
De werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Het kan dus zo zijn dat deze bij slecht weer worden verplaatst.
• 31-10-2022 t/m 02-11-2022:
Aanbrengen rode coating vanaf rotonde Kunderberg richting verkeerslichten bij de Hogeweg. Gedurende de werkzaamheden zal het verkeer vanuit Heerlen richting Voerendaal omgeleid worden via de Grachtstraat – Eickhovenstraat – Kunostraat – Hogerweg.
• 02-11-2022 t/m 04-11-2022:
Aanbrengen rode coating vanaf verkeerslichten bij de Hogeweg richting rotonde Kunderberg.
Gedurende de werkzaamheden zal het verkeer vanuit Voerendaal richting Heerlen omgeleid
worden via de Hogeweg – Kunostraat – Eickhoven straat – Grachtstraat.

Geef een reactie