VV Chevremont heeft op zaterdagavond een goede overwinning geboekt in de derby tegen EHC/Heuts, het werd maar liefst 4-0 voor de thuisploeg.

VV Chevremont had vanaf het begin van de wedstrijd een veldoverwicht, dit leidde echter nog niet direct tot hele grote kansen. Het was Tim Blättler die de grootste kans kreeg. Uit een goed genomen hoekschop van Brian Jacobs, kon hij geheel vrijstaand binnen koppen, zijn kopbal miste echter kracht. Halverwege de 1e helft werd een mooie crossbal van Daniël Meijer, op waarde ingeschat door Brian Jacobs. Zijn aanname bracht hem alleen voor de keeper en hij rondde beheerst af, 1-0.

In de eindfase voor rust waren onze mannen nog iets te slordig in de passing, waardoor we gingen rusten met een minimale voorsprong.

In de tweede helft kon Tim Blättler al snel de score verdubbelen. Op aangeven van Daniël Meijer, sprong hem echter de bal van de voet af, toen hij alleen op de doelman afsnelde. Daarna was het de beurt aan Marvin de Meij: ‘alias het mes’. Na de zoveelste balverovering van onze aanjager op het middenveld, zag hij de keeper te ver voor de goal staan. Wat volgde was een prachtig schot van ruim 40 meter over de doelman heen, 2-0.

Calvin Römer zorgde vervolgens met twee doelpunten voor de 4-0 eindstand. Eerst omspeelde hij de doelman en schoof hij de bal in de goal, even later kon hij de bal over de doelman heen liften. EHC lag op de pijnbank en de score had in de eindfase nog hoger kunnen worden.

Ook een compliment aan onze verdediging die stond als huis en heeft onder leiding van Roy Bejas niets weggegeven. Kortom een mooie en belangrijke overwinning en het vertoonde spel moet de ploeg vertrouwen geven.

Volgende week wederom een Limburgs onderonsje, in Stein nemen onze mannen het dan op tegen De Ster.