Fantasieloos Roda verliest vooral van zichzelf

Voor de tweede keer in een week tijd verliest een fantasieloos Roda JC van een lager geplaatste tegenstander. Qua veld overwicht is in de eerste helft duidelijk dat Roda JC  deze pot zou moeten winnen.
Helmond Sport heeft dan ook de meest gepasseerde verdediging van de keuken Kampioen Divisie. Echter door een gebrek aan fantasie en gebrek aan lef/inzet worden kansen niet omgezet in doelpunten. Bij rust lijkt er nog niet veel aan de hand. Echter in de tweede helft lijkt Helmond meer in de wedstrijd te komen en krijgen ze ook meer kansen.
Roda JC  lijkt de kracht of de wil niet te hebben om zich hier tegen te verzetten. Heen en weer volgen wat spelden prikjes maar van beiden kanten komen geen extreme kansen.
Ondanks dat Roda JC meer mogelijk lijkt te hebben op een doelpunt is het Helmond dat scoort door een blunder in de verdediging. Na de wedstrijd volgt voor de derde keer excuses van spelers in 3 weken. De vraag is nu hoelang deze excuses voor supporters nog geaccepteerd worden door supporters.
Ondanks dat Jurgen Streppel in interviews blijft aangeven dat het een trend is om excuses aan te bieden lijkt het eerder een trend van Roda JC om op inzet te verliezen.

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie