VV Chevremont heeft thuis tegen ZSV een eenvoudige overwinning geboekt, het won uiteindelijk met maarliefst 8-2. Het was Calvin Römer die binnen het kwartier, twee keer scoorde. Zijn 1e doelpunt was een goed afstandschot in de lange hoek, bij zijn 2e doelpunt omspeelde hij de doelman en schoof beheerst binnen (2-0). Helaas voor Calvin moest hij niet veel later het veld al vroeg verlaten en ook aanvoerder Roy Bejas moest al snel  worden gewisseld vanwege een blessure.

Uit het niets kwam ZSV terug in de wedstrijd (2-1), maar binnen een halve minuut bracht Tim Blättler de marge terug naar twee doelpunten (3-1). Opnieuw kon ZSV terug in de wedstrijd komen, ditmaal door een (makkelijk gegeven) penalty (3-2). Echter nog voor rust maakte Tim nog de 4-2. Chevremont vergat overigens voor rust, de wedstrijd al definitief te beslissen, door een aantal goede kansen niet af te maken.

Na rust haalde Marvin de Meij eerst nog de bal van de lijn af, na een kopbal van ZSV uit een hoekschop. Even later schoot Marvin van afstand op goal  onberispelijk de 5-2 binnen, zijn 3e doelpunt van het seizoen alweer. Na de wedstrijd spreekt hij: ‘dit seizoen wil ik er 10 maken’. De 6-2 komt van de voet van Tim Blättler, die hiermee zijn 1e hattrick van het seizoen maakt.

VV Chevremont gaat dan vrolijk verder en Brian Jacobs scoort, net als vorige week, opnieuw vanaf de penaltystip (7-2). Het is de jeugdige Duncan Didden die voor het slotakkoord zorgt, na een goede actie beland zijn voorzet via een been van de verdediger van ZSV in de eigen goal (8-2).

VV Chevremont klimt door deze ruime overwinning naar de 4e plek en zet de goede serie verder voort.  Volgende week staat de uitwedstrijd tegen promovendus

Door Rob Pierik en Foto Peter Trompetter

Geef een reactie