Hoofdmenu

Dames KVC Oranje zoeken versterking

KVC Oranje omarmt sinds een tijdje het vrouwenvoetbal. Een leegte die een aantal jaren heeft geduurd is weer opgevuld. In ieder geval voor een deel. Inmiddels beschikt de club over een meidenteam (O15), alsook een seniorenteam met sportieve dames. De vrouwenploeg staat onder leiding van de ervaren KVC-er Leon Niesters. Hij heeft een loopbaan als keeper achter de rug bij KVC Oranje, maar ook bij andere verenigingen, met name in het zaalvoetbal. Daarnaast heeft Leon veel ervaring opgedaan als trainer bij jeugdteams en het tweede elftal van oranje-wit. Sinds enkele jaren is hij elftalleider bij onze hoofdmacht. We kunnen dus wel stellen dat de vrouwen worden getraind door een ervaren rot.

Op dit moment spelen de vrouwen op vrijdag bij verschillende verenigingen in de regio hun wedstrijden in toernooivorm, op een half voetbalveld. Er worden op zo’n avond vier duels afgewerkt, die telkens 15 minuten duren. Doelstelling is om met een elftal deel te gaan nemen aan de reguliere competitie op een volledig veld. Getraind wordt er op maandag en woensdag, van 19.30 tot 21.00.

Om aan de competitie deel te kunnen nemen is er versterking nodig, in de vorm van een aantal extra speelsters, en als het even kan, een assistent-trainer. Je bent van harte welkom als je terecht wilt komen in een sportieve én gezellige groep, die ook de nodige activiteiten organiseert. Het vrouwenteam van KVC Oranje is, dat mogen we gerust stellen, een echte aanrader!

Voor informatie kun je terecht bij de trainer, bij Leon Niesters dus. Hij is bereikbaar onder 06-39482962.

Foto KVC Oranje