Jònkheedsprins en Blòmmemeëdje: Dylan Muchow en Zoë Crasborn van VV de Eekheuëre.

Zondagmiddag stond de zaal in de Spuiklep helemaal in het teken van ‘Het Jachtseizoen’. Iris Odekerken en Maud Terpstra presenteerden een afwisselend programma met als hoogtepunt het uitroepen van de nieuwe Jònkheedsprins en het Blòmmemeëdje. Dylan Muchow en Zoë Crasborn vormen het nieuwe Jeugdpaar. Prins Dylan I is 12 jaar en woont aan de Eikenderweg 109.

Hij is de zoon van Sacha Muchow en Linda Crasborn. Hij zit bij meester Jethro in groep 8 van Basisschool St. Martinus in Welten en voetbalt bij Weltania. Ajax is zijn favoriete club. Naast voetbal is breakdancen bij HFC Dancestudio zijn grote hobby. Verder is Dylan stapel op zijn hond Jive en houdt hij van gezelligheid, koken, gamen en samen bordspellen spelen. Dylan viert vanaf zijn geboorte carnaval. Zelfs toen hij nog niet kon lopen ging hij in een draagzak mee met de Eekheuërevrung! Zijn goede vriend Jaylen Bibiana is zijn adjudant.

Blòmmemeëdje Zoë Crasborn is 11 jaar en woont aan de Eikenderweg 113. Zij is de dochter van Rob Crasborn en Sandy Waajen en de zus van Merel. Zij zit bij juf Nicole en juf Nancy in groep 8 van Basisschool de Tovercirkel aan de Benzenraderweg. Zoë voetbalt bij Bekkerveld en is fan van Ajax. Haar andere hobby’s zijn knutselen, tekenen en spelen en trucjes doen met hond Yuki. Natuurlijk is zij dol op carnaval en loopt ze al jaren mee met de optochtgroep de Eekheuërevrung. Haar goede vriendin Lynn Odekerken (Bloemenmeisje in 2019) is haar adjudant en zus Merel verdeelt als adjudant haar aandacht tussen beide Hooglustigheden.

Na heel lang wachten zijn deze drie toppers eindelijk begonnen aan hun carnavalsseizoen. Na een maandje rust in december gaan ze vanaf 1 januari weer samen op pad. De receptie van Patrick I is op zaterdag 14 januari en de receptie voor de jeugd is op zondagmiddag 22 januari 2023.

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie