Mantelzorgers maken doorgaans hetzelfde mee en kunnen hierin veel voor elkaar betekenen. In een groep kunnen zij door begrip, tijd, aandacht en het delen van ervaringen vaak beter grip krijgen op hun gezamenlijke onderwerp. Ruggesteun en Steunpunt voor Mantelzorgers Parkstad organiseren gespreksgroepen voor mantelzorgers waarin het elkaar ontmoeten centraal staat.
Het delen van zorgen, kunnen vragen hoe de ander iets aanpakt, emotioneel ondersteunen en het uitwisselen van praktische tips staan centraal. zo vinden mantelzorgers steun en (h)erkenning bij elkaar. Er zijn twee begeleiders aanwezig die zelf ervaring hebben met het bieden van mantelzorg.
Waar en wanneer vindt deze bijeenkomst plaats?
 Verpleeghuis Hambos Kerkrade
Donderdag 01-12-2022 van 14.00 tot 16.00 uur
 Aanmelden via 045 211 40 00 of via info@mantelzorgparkstad.nl. Vol=Vol

 

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie