Doelpuntenfestijn in Abdissenbosch kent geen  winnaar.

Zondag ontving men  Sv. Simpelveld op sportpark De Lelie. Beide jonge teams hoopten na de wedstrijd  beter geklasseerd te staan dan de tegenstander.

Het thuis team streefde na de eclatante overwinning afgelopen week een 2e opeenvolgende thuiszege na. De aanvangsfase was echter voor Simpelveld. In de 3e minuut moest keeper  Bram al ingrijpen om de 0-1 achterstand te voorkomen. De scherpte was bij de thuisploeg nog ver te zoeken. In de 10e minuut leidde een goed genomen vrije trap tot de 0-1, doordat de bal bij de 2e paal in het doel gedeponeerd kon worden door een van de vrijstaande spelers. Simpelveld nam geen genoegen met deze 1-0 en bleef doorjagen, resulterend in een makkelijk verdiende hoekschop. De hoekschop resulteerde in de 0-2. 10 minuten later was het weer raak, 0-3 en leek de wedstrijd gespeeld. Dit doelpunt leidde tot veel commotie aangezien op dat moment Milan de Pree groggy op het veld lag rond 11 meter en de scheidsrechter geen gehoor gaf aan het verzoek het spel stop te leggen.

In de 28e minuut werd de thuisploeg terecht een penalty toegekend , die door Jarno koeltjes werd benut, 1-3. Kort hierop volgend kon de keeper van Simpelveld ternauwernood redding brengen bij een goed schot van Jarno en kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Echter de beste kansen waren voor Simpelveld.  Eerst voorkwam de weer opgeknapte Milan de 1-4 door op de doellijn een schot te keren. Vlak daarna bracht de binnenkant paal redding.

Vlak daarna bracht Noah vlak voor rust de spanning terug in de wedstrijd door koppend de 2-3 te scoren.

De hoop die hierdoor ontstond, werd echter weer snel de grond in geboord. Vlak na de aansluitingstreffer breidden de bezoekers , na matig verdedigen de voorsprong weer uit tot 2 doelpunten. Met 2-4 ruststand gingen de teams na een enerverende helft aan de thee.

Na rust een furieus startend Abdissenbosch. Een hard ingespeelde bal door Jarno voor het doel werd door de tegenstander in eigen doel gewerkt, 3-4. Na dit doelpunt zette de thuisploeg nog een tandje bij, leidend tot diverse kansen voor de aanvallers.  De keeper van de mannen uit Simpelveld voorkwam echter diverse keren de gelijkmaker. Nadat Bram in de  60e minuut met een ingreep de 3-5 voorkwam, werd het energieke spel van Abdissenbosch beloond. Uit een scrimmage kwam Noah als winnaar tevoorschijn 4-4. De thuisploeg rook bloed en zette meer druk, mede geholpen door de invallers, die zorgden voor extra energie in het veld. Simpelveld werd steeds meer terug gedrongen. Volkomen onverwacht  scoorde de bezoekers de 4-5 na een enorme afstemmingsfout tussen verdediger en keeper. De thuisploeg gaf niet op en zette nogmaals aan. Vlak voor einde werd dit alsnog beloond. Een laag schot van Noah vanuit de zijkant van het veld werd door zowel spelers van Abdissenbosch (bewust) en Simpelveld gemist, waardoor de keeper volledig verrast werd en uiteindelijk toch moest capituleren, 5-5 . Enige smet op de wedstrijd was het enorme aantal gele kaarten, die door de warrig leidende scheidstrechter , aan de thuisclub werden toebedeeld.

Grote winnaar was het publiek die een enerverende wedstrijd hebben gezien met veel doelpunten en een terechte puntendeling.