Gratis cadeautjes bij Liefs! uit de weggeefwinke

Gratis cadeautjes bij Liefs! uit de weggeefwinkel Na een succesvolle eerste editie in 2019 organiseren José Bouwels en Aline Ploeg in december wederom ‘liefs! uit de kerstweggeefwinkel’. De kerstwinkel met gratis cadeautjes vindt weer plaats in Betahuis (Wilhelminaplein 25) in het centrum van Heerlen.

Met de weggeefwinkel bieden we een alternatief voor de wegwerpeconomie en leveren we een bijdrage aan een beter milieu. Daarnaast creëren we een plek waar iedereen welkom is en waar mensen op een laagdrempelige manier goed kunnen doen voor elkaar. Een winkel waar het niet draait om geld, maar om medeleven en respect. We bieden iedereen een gratis kopje koffie of thee met een koekje aan.

Een vrijwillige bijdrage geven mag; het ingezamelde geld gaat naar House of Animals, een organisatie die wil bijdragen aan een duurzame en harmonieuze samenleving, waarin mens, dier, natuur en milieu een gezonde balans vormen.
Volgende week woensdag 7 december verzamelen we spulletjes die mensen ons komen brengen.

Op zaterdag 10 december openen we de winkel om 14.00 uur feestelijk!
Liefs! is open op 9, 10, 11, 16, 17, 18 en 22 december van 12.00 tot 17.00 uur.
Het zou heel fijn zijn als jullie aandacht besteden aan ons initiatief.

Geef een reactie