Vanaf januari 2023 tijdelijke crisisnoodopvang op Megaland

Na de werkconferentie met de gemeenteraad op dinsdag 29 november heeft de gemeente Landgraaf besloten  medewerking te verlenen aan het verzoek van de Veiligheidsregio Zuid Limburg om kortdurende crisisnoodopvang te bieden aan asielzoekers.

Het gaat om maximaal 150 personen die opgevangen worden op (een klein deel van) het evenemententerrein Megaland. De asielzoekers arriveren op maandag 9 januari 2023 en vertrekken op uiterlijk zaterdag 15 april 2023.

Wij hebben een aparte pagina ingericht met actuele informatie, vragen en antwoorden over de tijdelijke crisisnoodopvang op Megaland.

Omwonenden van de buurten Eikske, Mijnbuurt en Heistraat ontvangen hierover uiteraard ook per ommegaande een bewonersbrief met nadere informatie.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie