Wintertijd Heerlen terug van niet weggeweest

Na de succesvolle edities van 2018 en 2019, kon Wintertijd Heerlen in 2020 helaas niet plaatsvinden, in 2021 heeft het winterfestijn in aangepaste vorm plaatsgevonden.

Dit jaar is Wintertijd van donderdag 15 december t/m zondag 8 januari terug van niet weggeweest met de bekende trekpleisters als de schaatsbaan, de ijsglijbaan en een duurzame curlingbaan, maar ook een boordevol programma in het Wintercafé en Lexor.

Pancratiusplein

De 600m2 grote overkapte (ijs)schaatsbaan en een 6 meter hoog en 35 meter lange ijsglijbaan op het Pancratiusplein vormen wederom het middelpunt van Wintertijd Heerlen. Direct aan de schaatsbaan bevindt zich het gezellige wintercafé. Vanuit het wintercafé kan men onder het genot van een heerlijk winters hapje en drankje genieten van de gezellige schaats- en glijtaferelen. Het wintercafé is daarnaast een ideale locatie voor een gezellige bedrijfsborrel, kerstbijeenkomst of nieuwjaarsborrel.

 

Bongerd
De Bongerd is ook deze editie weer de feestelijke brug tussen de horeca en de winkelstad. Met de sfeervol ingerichte almhütte, welke bol staat van lokale programmering en een duurzame curlingbaan voor teambuilding sessies, vriendenuitjes of een dubbeldate. Daarnaast wordt op de Bongerd een carrousel, kinderactiviteiten en diverse eetgelegenheden gesitueerd. De sfeervolle aankleding zorgt voor een ongekende winterambiance!

Programmering
Naast dit alles staat Wintertijd Heerlen wederom garant voor een brede programmering. Het uitgangspunt is beleving te creëren voor alle leeftijden. Zo kunnen basisschoolkinderen weer massaal schoolschaatsen, kunt u weer genieten van verassende optredens in Lexor en staat ook het populaire kerstkienen weer op het programma.

Kom gezellig genieten van al het moois dat Wintertijd Heerlen te bieden heeft!

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie