De totaalvoorstelling ‘Bijna Kerst’ is razend populair onder de vaste bezoekers van Theater Landgraaf.

Aanvangstijden 9, 10, 11 december ‘s avonds zaal open 19.15 uur, Aanvangstijd 11 december ‘s zaal open 13.15 uur. Entree: €17,50 (vroegboekprijs tot 1 december 2022). Vanaf 1 december 2022: €19.50
Voor 9 en 10 december zijn de kaarten al uitverkocht.
Al krijgen we nooit meer een witte kerst. Al krijgen we nooit meer de lampjes in de boom aan het branden. Al vallen alle ballen van hun haakje aan het takje, al past de piek nooit meer tussen boomkruin en plafond. Al krijgen we het konijn nooit meer gaar, al blijft die vreemde oom tot aan oudejaarsavond aan tafel zitten. We hebben nog altijd Bijna Kerst. Inmiddels traditie in de regio. Kerst is geen Kerst zonder dat daar niet de muzikale hoogtepunten en cabareteske capriolen van de inmiddels bekende Bijna Kerst-crew aan vooraf gegaan is. Ivo Rosbeek, Paul van Loo, Paul Logister, Maartje en Janneke Meessen en de Lotgenoten (Wouter Houben, Steve Jansen en Jop Peters) staan garant voor de muzikale toets van lach en traan. Ook Roger Lataster en Raymond Clement tekenen dit jaar weer voor de kerstgedachte vanuit het cabareteske perspectief.Bijna Kerst is een kerstprogramma waarbij muziek en sketch elkaar afwisselen.
Een overpeinzing, een glimlach, een gulle grijns. Zin en onzin rondom de Kerstdagen.
Muzikanten Ivo Rosbeek, Paul van Loo, Paul Logister, Maartje en Janneke Meessen brengen je samen met de Lotgenoten (Steve & Vincent Jansen, Wouter Houben en Jop Peters) alvast in kerstvervoering. Cabaretiers Roger Lataster en Raymond Clement hebben zo hun eigen beelden bij de kersttraditie en haar geschiedenis. Beelden die zij niet onder stoel of
kerkbank steken. Een programma dat je meeneemt naar speciale locaties. Speciale plekken, die je net dàt gevoel gaan bezorgen; dat gevoel van: t is Bijna Kerst !

Bestellen:
Via ticketkantoor https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/68CBFD6077AB

Foto Theater Landgraaf

Geef een reactie