IT-consultancy bedrijf Etesian nieuwe eigenaar voormalig ING-pand Kerkrade 

Etesian, specialist op het gebied van IT-consultancy, heeft deze zomer intrek genomen in het voormalige ING-pand aan de Hoofdstraat in Kerkrade. De verhuizing naar een significant groter pand onderstreept de jarenlange groei van Etesian waar nu meer dan 50 professionals in dienst zijn.

 

Door de enorme groei van de afgelopen jaren is Etesian uit haar jasje gegroeid en zitten ze nu – naast een kantoor in Amsterdam – in een nieuw eigen pand in Kerkrade: het voormalig ING-pand aan de Hoofdstraat 50. Met deze zet sorteert Etesian voor op de groei in de toekomst.

 

Hoofdkantoor Zuid-Nederland

Het nieuwe pand gaat functioneren als hoofdkantoor in het zuiden van het land. In de komende maanden wordt het gebouw gemoderniseerd naar het moderne kantoorconcept en volgt er een officiële opening.

 

Internationaal IT-dienstverlener

Momenteel is Etesian actief in Nederland en België en helpen zij het MKB en grote ondernemingen met het implementeren van complexe IT-oplossingen zoals het ontwikkelen van applicaties, e-Commerce oplossingen, de integratie van ERP-data of financiële gegevens met andere systemen, het verzamelen van gegevens ten behoeve van managementinformatie en procesondersteuning, het implementeren van Microsoft 365 en het managen van diverse IT-projecten. Een kleine greep uit de diensten die deze 50 professionals leveren aan klanten in binnen- en buitenland.

 

Over Etesian

In 2015 hebben Lars Schmitz en Sven Engels samen Etesian opgericht met als doel uit te groeien tot een middelgrote IT-dienstverlener. In Kerkrade begonnen als een kleine lokale IT-speler en in zeven jaar tijd uitgegroeid tot een graag geziene IT-partner in het zuiden en midden van het land met vestigingen in Amsterdam en Kerkrade. De komende periode wil Etesian doorgroeien naar een middelgrote speler zodat zij heel Nederland kunnen voorzien van hun expertise.

 

Foto: Etesian

Geef een reactie