Na het plotselinge vertrek van Tayeb RGLVC’01 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer

Gezien de periode in het seizoen leek dit op voorhand geen gemakkelijke taak, doch al vrij snel kwam de naam van een ‘oude’ bekende op tafel: Sven Nicolaije. Sven is al jarenlang betrokken bij de vereniging – de laatste jaren met name bij de jeugdafdeling – en was tijdens twee eerdere periodes reeds onze hoofdtrainer: in het seizoen 2014/’15 als interim trainer na het vertrek van Niek Vanweersch en in 2019/’20. Dat seizoen moest hij helaas zijn werkzaamheden vroegtijdig afbreken vanwege gezondheidsredenen. Per 1 december is Sven terug voor een nieuwe klus als hoofdtrainer van onze vereniging en daar zijn we enorm blij mee. We wensen Sven dan ook heel erg veel succes met deze mooie en talentvolle groep. We zijn tevens erg verheugd dat Rick De Vreeden als assistent-trainer van Sven zal gaan fungeren.

Foto: Roodgroen

Geef een reactie