Theater aan het Vrijthof bekrachtigt samenwerking met lokale partner Blanche Dael

Begin dit jaar introduceerde Theater aan het Vrijthof ’t Ginneräölke ter ere van het 30-jarig jubileum van het theater. Het jubileumbier werd gebrouwen door de Mestreechter Stadsbrouwerij.

In navolging van de samenwerking met deze lokale partner, schenkt Theater aan het Vrijthof sinds het najaar koffie en thee van Blanche Dael, dé koffiebranderij en theepakkerij uit Maastricht!

De samenwerking tussen de twee Maastrichtse bedrijven wordt nu bekrachtigd onder het genot van…een heerlijke kop koffie. Hoe anders?

 

Directeur Brigitte van Eck: “Theater aan het Vrijthof is ‘de huiskamer van Maastricht’, niet alleen voor alle Maastrichtenaren, maar ook voor alle cultuur- en kunstliefhebbers uit de Euregio.

Het is een plaats waar gastvrijheid centraal staat en waar integrale kwaliteit de norm is. Vanzelfsprekend hoort daar ook het schenken van goede koffie en thee bij.

Als echte koffieliefhebber was het mijn wens om samen te werken met Blanche Dael. Niet alleen vanwege de uitstekende kwaliteit maar ook vanwege hun Maastrichtse roots.

Eén van onze opdrachten is namelijk om cultuur voor een breed en divers publiek mogelijk te maken. Daarbij is samenwerking met culturele partners en het bedrijfsleven uit Maastricht en daarbuiten essentieel.

Sinds het najaar genieten onze theaterbezoekers van de nieuwe koffie en zes verschillende soorten thee van Blanche Dael, waaronder de ‘Droum van Mestreech’. De reacties zijn erg positief.

Ik ben dan ook zeer blij met deze samenwerking. Immers, niet alleen cultuur maar ook samen een goede kop koffie of thee drinken verbindt mensen, voor of na een voorstelling.”

 

Eeuwenoude Maastrichts koffiecultuur

Blanche Dael is een dragende speler in de Maastrichtse koffiecultuur en een begrip in Nederland, het is dé koffiebranderij en theepakkerij uit Maastricht, de stad die stijl en goede smaak koestert en waar sinds 1978 de wortels liggen van het bedrijf.

Voor Blanche Dael staat Maastrichtse koffiecultuur voor gezelligheid, het bewust en open in het leven staan, het koesteren van kwaliteit en het optimaal dienstbaar zijn.

Niet verwonderlijk dat de samenwerking met Theater aan het Vrijthof een perfecte match vormt. Directeur Albert Berghof: “We kunnen het zeer waarderen dat Theater aan het Vrijthof kiest voor kwaliteitskoffie uit eigen stad.

Dat vinden we niet zomaar een vanzelfsprekendheid. Wij zijn er erg trots op dat theaterbezoekers kunnen genieten van én cultuur én van een lekkere kop koffie.”

Foto : Focuss 22

Geef een reactie