Hoofdmenu

HEKSENBERG-NEC MET BILLENKNIJPEN LANGS WELTANIA

Met dank aan Willy Berends van voetbalvereniging Heksenberg-NEC een kort verslag van de afgelopen zondag gespeelde uitwedstrijd van Heksenberg-NEC bij Weltania. Zoals bekend komen de twee genoemde verenigingen uit in de derde klasse B van de KNVB   Zuid 2. Heksenberg-NEC  heeft de toch wel moeilijke uitwedstrijd tegen Weltania met 1-2 gewonnen.                                                                                                                                               

Maar liet Willy Berends weten dat het inderdaad een zware kluif was voor de mannen van trainer Kevin Nowacki. Toen het rustsignaal klonk ging Heksenberg-NEC met een 0-2 voorsprong aan de thee en was er geen vuiltje aan de lucht. Dit dank zij  doelpunten van Cepni en Lux en waande Heksenberg-NEC al vroeg op rozen.      

         

Zo anders was de 2e helft. Het spelpeil van HEKSENBERG-NEC was slecht waardoor Weltania beter in de wedstrijd kwam. Maar veel meer dan enkele speldenprikken kwam Weltania echter ook niet. Vlak voor tijd scoorde Weltania dan wel de verdiende tegentreffer maar verder kwam het ook niet. Drie zwaar bevochten punten waarbij gezegd mag worden dat het dubbeltje dit keer de kant van Heksenberg-NEC opviel. Niettemin toch vreugde bij de bezoekers die de zege ook zagen als een leuke opsteker voor hun afgelopen vrijdag uit geroepen van hun voetbalprins Maikel 1e, welke uitroeping de eerste in de geschiedenis was van de fusieclub Heksenberg-NEC was. 

Prinsenfoto: Will Smits