Hoofdmenu

Cultuurtip: Time Traveler: Hans Klok opvolger Nigel Ottermans toont zijn grote kunnen in Theater Kerkrade

Velen staat het optreden topillusionist Hans Klok in Theater Heerlen nog op het netvlies. Op vrijdag 10 maart staat Nigel Ottermans, in  Theater Kerkrade met zijn show Time Traveler. Volgens Hans Klok is Nigel Otermans, tevens Nederlands kampioen Goochelen, het grootste talent in de wereld van het illusionisme.

In Time Traveler maken Nigel en zijn Wonder Girls een betoverende reis door de tijd met meer dan vijftien grote illusies! De show begint als Nigel een mysterieuze kist in zijn bezit krijgt. Deze kist blijkt niet zomaar een illusie te zijn, maar een echte tijdmachine. Hij reist door het verleden; naar de middeleeuwen toen goochelen ten strengste verboden was en de jaren 50, toen de variété zijn gloriejaren beleefde. En hoe gaat goochelen er in de toekomst uitzien? Uiteindelijk is het de taak van Nigel om weer in de juiste tijd te komen!

Stap in de magische wereld van prijswinnend illusionist Nigel Otermans. Een unieke belevenis voor het hele gezin!

Speciale gast: sopraan en operazangeres Floor Bosman. De Kerkraadse bekend van de tv-programma’s ‘We Want More’ (SBS6) en het RTL4-programma ‘Holland’s Got Talent’ kreeg vanaf haar dertiende zangles van de internationaal bekende sopraniste Janine Kitzen.   

vr 10 mrt 2023

Time Traveler, Nigel Otermans / vanaf 8 jaar
Meerr info: www.parkstadlimburgtheaters.nl    bestelt u hier: