Helaas geen verjaardag cadeau voor trainer Kevin Nowacki

Heksenberg-NEC  heeft zich geen goede dienst bewezen. Op de verjaardag van de coach Kevin Nowacki, was er geen reden tot feest in de eerste helft. een feller Hellas kwam via een mooi afstandschot op 0-1. enkele minuten later volgde al de 0-2 een klutsgoall, maar ook die worden geteld. De 0-3 viel nog voor rust, en het leek al snel een kansloze missie te worden. In de tweede helft wist Heksenberg-NEC zich de schroom van het lijf te voetballen en kwam men al snel in het strafschopgebied van de tegenstander. enkele omzettingen zorgden ervoor dat het voetbal zich nu meer op de helft van de tegenstander afspeelde. Na enkele minuten kon Steven de Winter de bal via een stuit op de grond over de doelman van Hellas krullen, 1-3. Heksenberg-NEC drong aan en kwam steeds dichter bij het klimmense doel. Het resulteerde echter niet in grote kansen. vlak voor tijd wist Jasper Braad een voorzet van de rechter goed in te koppen en de 2-3 stond op de borden. Helaas was er te weinig tijd om de nederlaag af te wenden. Duur puntverlies voor de ploeg van Kevin Nowacki die afgelopen donderdag ook een nederlaag moesten slikken bij WDZ. voorlopig is de weg naar boven even gestagneerd en zal men ook naar beneden moeten blijven kijken.

De wedstrijd werd voorafgegaan door een minuut stilte ter nagedachtenis aan de aardbevings slachtoffers in Turkije en Syrië. De wedstrijd werd afgetrapt door het dreigestirn van CV de jong Böck.