Fotograaf Peter Trompetter ontvangt de Iere orde van de Road van elf

Voor het aftreden van Stadsprins Niklas Wiertz werd aan fotograaf Peter Trompetter de Iere orde van de Road van elf door president van d’r Kirchröatsjer Vasteloand Verain Alaaf 1936 op het podium van een bomvolle feesttent uitgereikt. De orde van verdienste is gelimiteerd en werd slechts 5 maal uitgereikt in het 88-jarig bestaan van de KVV.  Deze orde heeft Peter Trompetter gekregen voor zijn buitengewone verdiensten op fotografisch gebied voor de KVV en ook voor Kerkraadse gemeenschap. De leden van de raad van elf hebben unaniem besloten dat de persfotograaf de hoogste orde van de KVV kreeg toegekend. Peter Trompetter was totaal verrast. Het was een kippenvel moment toen de aanwezige carnavalisten in een bomvolle feesttent begonnen ter roepen “Peter bedankt, Peter Bedankt! Wij, de raad van elf vinden dat Peter het meer dan verdiend heeft.