Hoofdmenu

Repair Café Oirsbeek schepenbank is zaterdag 4 maart 2023 weer open tussen 10.00 en 13.00 uur.

Thema: elektrische apparaten

Onze elektra- en elektronica reparateurs repareren o.a. apparaten variërend van tv’s, stereo’s , stofzuigers, koffiezetmachines, tosti ijzers, broodroosters, strijkijzers, lampen, speelgoed, naaimachines en gereedschap.

Onze fietsenmaker reparareert ook kinderfietsen en rollators.

Onze slijper slijpt messen, (hegge)scharen, tuingereedschap en andere gereedschappen. Onze naaisters repareren zowel kleding als textiel. Echter geen beddengoed of gordijnen.

Onze andere deskundige vrijwilligers helpen u graag met raad en daad. U kunt terecht voor elektrische apparaten, speelgoed, knuffels, e.d. maar ook voor PC’s – laptops (Linux – Windows), printers en geluidsapparatuur. Reparaties zijn gratis, een vrijwillige bijdrage is zeer welkom.

Tekst en foto: Repair Cafe Oirsbeek