Heksenberg/NEC vrij gemakkelijk naar overwinning op Kerkrade-West

Ondanks de 5-0 overwinning tegen laagvlieger Kerkrade West kan niet gezegd worden dat de mannen van Kevin Nowacki een goede pot voetbal neergezet hebben. Op dit moment dan ook van geen enkel belang omdat de positie waarin ze zich begeven alleen de punten tellen.

Een jong team van Kerkrade West stond al na 5 min met 1-0 achter door een solo van Jasper Braad vanaf eigen helft dwars door de verdediging heen. Nog binnen het half uur werd door Jasper 2-0 aangetekend en was de wedstrijd nagenoeg beslist. Binnen een minuut in de tweede helft scoorde Randy Quaedackers 3-0 en viel de wedstrijd terug naar een bedenkelijk niveau. Voor de rust vielen al 3 spelers van Heksenberg/NEC door blessures uit en dat kwam het niveau van het spel dan ook niet ten goede.

Kerkrade West maakte gretig gebruik van de gegeven ruimte maar kon niet echt een vuist maken en vlak voor tijd scoorde Dylano van Zundert de 4-0 na een schitterende steekpass van Sven Spork. Op slag van tijd scoorde Randy Quaedackers ook zijn tweede doelpunt en de eindstand werd daarmee bepaald op 5-0. Komende donderdag speelt Heksenberg/NEC de bekerwedstrijd uit bij Lindenheuvel en is komend weekend vrij. Zondag 12 maart komt nummer 2 van de ranglijst FC Hoensbroek op bezoek op Sportpark Varenbeuk en het is te hopen dat de mannen van Kevin Nowaki dan ook punten kunnen pakken.

Heksenberg-NEC zoekt jeugdleden: Wil jij graag sporten, meer bewegen en deel uit maken van een team? Kom dan voetballen bij Heksenberg-NEC. Kom dan eens kijken op maandag en woensdagavond tussen 18:00 en 19:30 uur. Schrijf je in op de website, of meld je aan in de kantine! Op sportpark Varenbeuk.