Hoofdmenu

Voetbalamateurs in Parkstad, programma 11/12 maart

Het voetbalseizoen gaat langzaam richting het hoogtepunt. Zondag waren er een paar verrassingen. Komend weekend opnieuw? In ieder geval weer veel leuke wedstrijden in de regio Parkstad. Hieronder een overzicht. De duels zijn, tenzij anders vermeld, op zondag om 14.30.

Derde divisie

Groene Ster-Unitas (ploeg van Maurice Verbunt kan onderin wegkruipen)

Eerste klasse C

Chevremont-vv Schaesberg (derby met veel historie), Venlose Boys-BSV Limburgia (kansen voor ploeg uit Brunssum), SC Susteren-EHC/Heuts (EHC zit in een flow), sv Someren-Minor (Minor zoekt weg omhoog).

Tweede klasse F

Caesar-LHC (gasten zitten in zwaar weer; kansen tegen directe concurrent), Eijsden-Sporting Heerlen (hekkensluiter moet winnen), Maastricht West-Bekkerveld (Bekkerveld op bezoek bij promovendus).

Derde klasse B (dé derbyklasse van Parkstad) 

KVC Oranje-vv Hellas (weinig krachtsverschil), FC Kerkrade-West-WDZ (duel om lijfsbehoud), Hulsberg-Weltania (Weltania wil weg onderin, sv Hulsberg op zoek naar eerherstel), Heksenberg/NEC-FC Hoensbroek (ploeg Roger Andre blijft het goed doen), sv Langeberg-Walram (thuisclub in de problemen, gasten titelkandidaat), Alfa Sport-FC Landgraaf (kunnen bezoekers goeie reeks voortzetten tegen topploeg?).

Vierde klasse A

RKHSV-Wijnandia (Wijnandia kruipt omhoog).

Vierde klasse B

RKMVC-Simpelveld (twee teams in gevarenzone), Voerendaal-RKMVC (gehavende thuisclub tegen degradatiekandidaat), Vijlen-UOW’02 (bezoekers willen in titelrace blijven), De Leeuw-Abdissenbosch (bezoekers hebben puntjes nodig),  RKHBS-Rood Groen LVC’01 (thuisclub is favoriet), Vaesrade-sv Brunssum (eenvoudige opgave voor koploper?), Eikenderveld-Voerendaal (derby).

Vierde klasse C

Oranje Blauw’15-Schinveld (Schinveld te gast bij middenmoter), Woander Forest-FC RIA (pakt ploeg uit Merkelbeek opnieuw drie punten?)

Vijfde klasse A

Partij-RKTSV (gelijkwaardige ploegen), RKASV-Amstenrade (zou zege voor bezoekers moeten opleveren), Kakertse Boys-Sporting H.A.C. (Sporting blijft maar winnen), RKSVB-SNC’14 (zware dobber voor hekkensluiter RKSVB).« (Vorig nieuwsbericht)