Hoofdmenu

ALDI BRUNSSUM DE MOOISTE ALDI VAN DE WERELD? NATUURLIJK WEL!

KRASKAARTEN EN TEGOEDBONNEN VOOR EERSTE VIERHONDERD KLANTEN

Brunssum – 14 maart 2023 – Op woensdagochtend 15 maart wordt om 08.00 uur de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Akerstraat 128 in Brunssum feestelijk geopend door filiaalleider Michel Wever. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Brunssum biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kraskaarten en tegoedbonnen
Altijd prijs bij de feestelijke opening van ALDI Brunssum? Natuurlijk wel! Kras en win. De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een TV en ovenfryer of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Foodtruck
Zin in een feestje? Natuurlijk wel! Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Duurzaamheid als één van de belangrijkste pijlers voor ALDI? Natuurlijk wel! Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De vernieuwde winkel aan de Akerstraat 128 te Brunssum beschikt over 72 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en zondag van 08.00 tot 18.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Foto en Tekst: Aldi