Chevremont weet weer wat winnen is

Chevremont heeft na lange tijd eindelijk weer eens 3 punten weten te behalen. Een goede en zeer verdiende overwinning, waarin er tegen het eind van de wedstrijd nog hard gestreden moest worden om de punten in Kerkrade te kunnen houden.
Chevremont begon getergd aan de wedstrijd en wilde de vervelende nasmaak van de afgelopen wedstrijden wegspoelen. Met hoge pressing en veel energie, werd de Ster onder druk gezet. Dit resulteerde na 20 minuten spelen in een schitterend doelpunt. Een aanval uit het boekje, leverde Daniël Meijer de bal op en zijn voorzet werd perfect ingekopt door Calvin Römer, 1-0.
Hierna vergaten we verder afstand te nemen en de Ster kwam op het eind van de eerste helft ook nog gevaarlijk voor ons doel. Twan Roex hield zijn goal schoon, waardoor we met een minimale voorsprong de rust in gingen.
De tweede helft begon Chevremont wederom voortvarend en al vrij snel kon de score verdubbeld worden door opnieuw Calvin Römer, die de bal via de binnenkant van de paal binnenschoot, 2-0. Daniël was opnieuw de aangever bij het doelpunt en werd even later ook nog in de 16 meter gevloerd. Brian Jacobs schoot de bal van elf meter in de goal, 3-0.
Er leek niks meer aan de hand, tot de Ster een kwartier voor tijd de 1-3 maakt  uit het niets. Nog geen twee minuten later krijgen zij ook nog een pingel, waardoor het 2-3 staat. En als Thijmen van Iersel dan onterecht zijn 2e gele kaart krijgt, wordt het toch nog een spannende slotfase. Het was vervolgens met name aan twee knappe reddingen van Twan Roex te danken, dat we de verdiende 3 punten alsnog over de streep konden trekken.
Volgende week de uitwedstrijd tegen ZSV op het programma.
Foto en Tekst:  vv Chevremont