Da(a)g-je Uit is een jaarlijkse tocht voor mensen van 70 jaar en ouder uit Heerlen en Hoensbroek. Zij worden getrakteerd op een mooie autorit door prachtige landschappen in het Euregionale Zuid-Limburg.

De organisatie van Da(a)g-je Uit bestaat volledig uit vrijwilligers, die ondersteund worden door een groot aantal sponsoren en sympathisanten. De tocht wordt belangeloos begeleid door de GGD, artsen, leraren en leerlingen van Arcus Zorgacademie, motards en een geestelijke.

Nieuwe chauffeurs
Omdat de tocht door Corona enkele jaren niet heeft kunnen plaatsvinden, zijn er voor de komende editie 2023 nieuwe chauffeurs nodig. Mensen die vrijwillig een dag vrij roosteren om een aantal senioren een prachtige dag te bezorgen. Chauffeurs kunnen zich via de site daagjeuitheerlen.nl aanmelden.

U ontvangt vervolgens alle benodigde informatie. De chauffeur ontvangt van ons geen vergoeding, maar wel een lunchpakket en een gratis diner. En van de gasten heel veel dankbaarheid!

Kijk voor meer informatie op onze site www.daagjeuitheerlen.nl