Huis voor Heelheid en Rust in Eygelshoven opent deuren

Zondag 2 april opent het Huis voor Heelheid en Rust haar deuren. Van 12 tot 15 uur ben je van harte welkom op de Grote Stegel 3a in Eygelshoven om kennis te maken met deze bijzondere plek. Burgemeester Petra Dassen opent het huis officieel om 13:00 uur.

Waarom Huis voor Heelheid en Rust

In deze roerige tijden is er een grote behoefte aan verbinding, positiviteit en heling. Een plek waar je kunt opladen en tot rust kunt komen, maar ook mag helen en herstellen. Naast de eerdere initiatieven van Jean Freer zoals HAVEN | Just be Homes en IBBO, gaat nu ook dit vrijwilligersinitiatief van start vanuit het idee een veilige plek te creëren met een hoge, pure energie. Je kunt er terecht voor energetische behandelingen, massages, groepsmeditaties en nog veel meer. Uitgevoerd door toegewijde vrijwilligers vanuit een holistische visie waarin ze de relatie tussen lichaam en geest centraal stellen. Dus heb je gezondheidsklachten of weet je gewoon even niet meer welke richting je op moet, dan ben je welkom! De behandelingen gaan uit van thema’s zoals levensstijl, fysieke of mentale overbelasting of in de knoop zitten met jezelf. De behandelingen zijn uiteraard geen vervanging van een medische behandeling, maar kunnen je wel ondersteunen op je pad naar herstel. Het huis is een plek voor iedereen die graag de voordelen van edelstenen, kruiden, etherische oliën en krachtig energiewerk wil ervaren.

Een plek van serene rust en pure energie

Je komt binnen en voelt de serene rust van pure energie. Zoals een warme gloed die als een deken over je schouders valt. Het voelt licht, vertrouwd en aangenaam. Een van de vrijwilligers neemt je mee naar de behandelkamer of meditatieruimte. Je mag genieten van de rust en in stilte die behandeling ondergaan. Er is ook ruimte voor een vrije inloop, dus ook zonder behandeling ben je welkom om de positiviteit en schone energie in het huis te ervaren. Je kunt in het huis ook mooie gewijde producten kopen die je kunnen ondersteunen. Tijdens de opening op 2 april kun je kennis maken met het bijzondere Huis voor Heelheid en Rust en haar vrijwilligers. Ook is er 10 april open dag en ben je van 12 tot 15 uur van harte welkom. Vanaf 11 april kun je terecht voor een behandeling op afspraak. Wanneer je niet genoeg geld hebt om een behandeling te betalen, dan kun je dit vooraf bespreken, ook daar zijn opties voor bedacht.

De vrijwilligers

In dit huis werkt iédere behandelaar vrijwillig om een gezamenlijk doel in de wereld te zetten. De opbrengsten van de behandelingen worden besteed aan vaste lasten en wat overblijft, gaat naar goede doelen. Eenheid, heelheid en leven met een open hart zijn belangrijke waarden voor deze organisatie. Iedereen kan op zijn of haar manier een steentje bijdragen, dat wordt aangemoedigd. Er is nog ruimte voor vrijwilligers die willen helpen, zowel als behandelaar alsook als gastvrouw of -heer. Meer informatie vind je op www.heelheidenrust.nl.

Tekst en foto: https://heelheidenrust.nl/