Musical Unlimited presenteert: Show op stelten

Nog even wachten en dan is het eindelijk zover. Want op zondag 4 juni speelt Musical Unlimited weer haar jaarlijkse voorstelling in Het Cultuurhuis in Heerlen.

Een enthousiaste groep van jonge talentvolle spelers met een beperking tussen de 13 en 22 jaar oud.  Staan ook dit jaar weer te trappelen om haar nieuwe productie voor u te gaan spelen en u een leuke middag te bezorgen met herkenbare liedjes, grappige momenten en af en toe een traan. Dit jaar is het nog eens extra speciaal want deze musical is door de talenten, -samen met hun begeleiding van Schunck Dans- en muziekschool Heerlen, -helemaal zelf in elkaar gedraaid. Plezier staat voorop bij dit bijzondere theatergezelschap altijd voorop. Zij hopen dit op deze middag aan u over te kunnen brengen.

Het verhaal
Deze ‘show op stelten’ is een komische muzikale voorstelling voor jong en oud. Alle ingrediënten die in een musical horen zitten erin.  Humor, liefde, jaloezie en wraak.

Een eigentijds verhaal
‘Show op stelten’ is een verhaal over een noodlijdend theatergezelschap. De regisseur heeft het plan om met het wereldberoemde stuk ‘Romeo & Julia’ zoveel mogelijk publiek te trekken. In tijden van bezuinigingen is er helaas geen geld voor decors, kostuums, de nodige reparaties aan het theater en voor de spelers. Het doek lijkt te vallen maar dan is daar een redder in nood. Lukt het de regisseur om zijn stuk op de planken te krijgen en tegen welke prijs?

Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen de weg naar Het Cultuurhuis zullen vinden om deze hartverwarmende musical met hun eigen ogen te komen bekijken want uiteindelijk “There is no business like show business”.

Wat: Musical Unlimited presenteert ‘Show op stelten’.
Wanneer: zondag 4 juni 2023
Waar: Het Cultuurhuis, Sittarderweg 145, 6412 CD Heerlen
Zaal open: 13.45u
Aanvang: 14.00u
Geschatte eindtijd: 15.30u (geen pauze)
Prijs:  E 11,50  per stuk
Kaarten bestellen: https://schunck.ticketteam.com/event/#/tickets/entrance-tickets?event=23060410

Creatives
Spel en script: Petra Janssen
Dans en choreografie: Sanne Frambach
Vertaling liedteksten, arrangementen, zang en verdere begeleiding: Youngky Eurlings
Kostuums en decorontwerp: Merijn Smal

En natuurlijk de echte sterren van de show: de talenten van Musical Unlimited!

Tekst: Job Claessens en Schunck.nl