Een mooie beleggingstransactie kreeg op 30 juni jl. zijn beslag. Het object Rijksweg Centrum 68 in Geleen kreeg op deze dag nieuwe
eigenaren. Het pand – met een totale oppervlakte van ca. 211 m² waarvan ongeveer 170 m²verkoopvloer op de begane grond – wordt
langjarig gehuurd door de bekende landelijke keten Domino’s. De aanwezigheid van deze betrouwbare partij als huurder op deze voor horeca gunstige locatie maakt de aankoop van het pand tot een goede beleggingstransactie voor de kopers. Naar verwachting zal de vestiging van de pizzaketen nog jarenlang onderdeel zijn van het straatbeeld aan de Rijksweg Centrum. Wij feliciteren de nieuwe eigenaren dan ook met hun nieuw verworven bezit alsook de verkopers met de succesvolle verkoop. Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar