JUBILARISSENVIERING KONINKLIJK HARMONIEORKEST KERKRADE 2023

harmonie kerkrade

Op zondag 1 oktober 2023 huldigt het Koninklijk Harmonieorkest Kerkrade haar jubilerende muzikanten. Tijdens deze ochtend en middag in het Catharinahoes te Kerkrade zullen maar liefst zes jubilarissen in het zonnetje worden gezet. Samen zijn zij goed voor 200 jaren lidmaatschap van de muziekvereniging.

Jubilarissen

De volgende leden zullen worden gehuldigd:

  • Erik Ploum, 12,5 jaar
  • Chayenne Valkenberg, 12,5 jaar
  • Anke Lipsch, 25 jaar
  • Ger Storms, 25 jaar
  • Jean Noël, 50 jaar
  • Jac Doveren, 75 jaar

Programma

Het feest begint om 11.00 uur met een concert van jeugd- en opleidingsorkest Jonkh, gevolgd door de jubilarissenhuldiging om 12.00 uur. Aansluitend start de receptie, onder feestelijke, muzikale begeleiding van de Crombacher Muzikanten. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd.

Het Catharinahoes is te vinden aan de Lambertistraat 12 te Kerkrade.

Foto en Tekst: Harmonie Kerkrade