Voetbalamateurs in Parkstad, programma 2/3 december

Opgelet : in verband met de vroeg invallende duisternis beginnen op zondag alle duels om 14.00 uur!!

Langzaam gaan we richting de feestdagen. Dat geldt ook voor het amateurvoetbal. De voorlaatste reguliere speelronde staat op het programma. Dat ziet er voor komend weekend als volgt uit.

Derde divisie

Blauw Geel’38-Groene Ster (Groene Ster op bezoek bij trainer Maurice Verbunt)

Eerste klasse F

Sportclub’25-SC Susteren (koploper op bezoek bij hekkensluiter), vv Someren-EHC (moet kunnen voor equipe uit Hoensbroek), Chevremont-De Ster  (thuisclub wil negatieve spiraal doorbreken), Minor-Mierlo Hout (zware opgave voor Minor).

Tweede klasse F 

Geuselt Sport-vv Schaesberg (subtopper), Alfa Sport-Eijsden (zespuntenduel) , Bekkerveld-Maastricht West (Bekkerveld verdedigt toppositie).

Derde klasse A 

SV Hulsberg-KVC Oranje (ploegen die naar onderen moeten kijken), Walram-Weltania (gasten bezig met flinke opmars), Sporting Heerlen-FC Hoensbroek (derbykraker), FC Gulpen-SCG (wie kan omhoog kruipen?); Laura Hopel Combinatie-Leonidas W. (laagvliegers), vv Scharn-Heksenberg/NEC (zwaar uitduel ploeg Kevin Nowacki).

Derde klasse B

Vv Vaersrade-vv Schinveld (Vaesrade wil aansluiting met de top houden).

Vierde klasse A

SC Jekerdal-Rood Groen LVC’01 (koploper tegen hekkensluiter), RKVVM-Vijlen (duel in middenmoot), FC Bemelen-Zwart Wit’19 (bezoekers hebben het lastig), SVME-RKMVC.

Vierde klasse B (de derbyklasse van Parkstad)

Eikenderveld-WDZ (moet kunnen voor WDZ), Abdissenbosch-UOW’02 (derby in Waubach), Kerkrade West-FC Landgraaf (thuisclub wil eerherstel na zeperd bij RKHBS), sv Brunssum-Voerendaal (wie kan nog wat?),  De Leeuw-Langeberg (Brunssumse derby én topper), vv Hellas-RKHBS (gasten favoriet), Sporting H.A.C.-sv Simpelveld (laagvliegers).

Vierde klasse C

RKVV Neerbeek-Amstenrade (topduel) en Woander Forest-HBC’09 (twee fusieclubs).

Vijfde klasse A

Geertruidse Boys-RKTSV (bezoekers willen verrassen), Passart/VKC-Wijnandia, SNC’14-Kakertse Boys (zware dobber voor Boys), Geulsche Boys-Partij, Rimburg-DBSV (studenten van heinde en verre op bezoek langs de Worm).