CV De Beeren na optreden op TVEllef morgen 5 februari ook in Gouvernement Maastricht en 9 februari op L1-radio

C.V. De Beeren

Dat carnavalsvereniging De Beeren uit de wijk Beersdal Stadsdeel Heerlerheide/Heerlen niet alleen een zeer sympathieke en enthousiaste vereniging is niet zo verwonderlijk. Zeker als gekeken wordt naar de imposante jaren van haar bestaan. Maar liefst 66 jaar, in carnavalsjargon dus 6 x 11 jaar, zijn zij zeer actief, op welke wijze dan ook waarbij uiteraard de viering van carnaval op de hoogste treden staat. Een bestaansrecht waar deze vereniging zeer trots kan en mag zijn. Niet voor niets zijn zij dan ook Lid van d’r Bond Carnavalsverenigingen Limburg (BCL) en de Närrische Europäische Gemeinschaft.

Onder het jubileummotto: “66 joar van en veur de Beersdal” werd in november jl. op grootse wijze het respectabele jubileum gehouden. Daarin kwam dan ook duidelijk tot uiting hoezeer De Beeren en hun Beerinnen het vasteloavendshart op de juiste plaats hebben zitten. Dit mede ook geïnspireerd door hun president Wiel Laurens, de persoon die kan en mag bogen op zijn prima inzet voor zijn vereniging, de wijk Beersdal en velen die De Beeren zien als een voortvarende Vasteloavends vereniging.

C.V. De Beeren

Door het gegeven dat zij 6 x 11 jaar bestaansrecht hebben trok dit, promotioneel gezien, natuurlijk de nodige aandacht. Dit manifesteerde zich in eerste instantie al tot hun aanwezigheid van de studio van de zender TVEllef in Herten. Van hun prima optreden maakte ParkstadActueel hierover een positief verslag. Maar daar blijft het niet bij want morgen maandag 5 februari zijn zij (op uitnodiging) aanwezig in het Gouvernement Maastricht tijdens de aldaar jaarlijks te houden carnavalszitting Knoevelemint en wel van 19.30 tot 22.00 live uitgezonden door de Tv-zender L1.  Vrijdag 9 februari zijn zij te gast bij de radio van L1 en wel tussen 06.00 en 08.00 uur, middels het prinsentreffen bij het programma de Voorgloeier. Carnavalpromotie voor C.V. De Beeren alom dus. Chapeau toch.

Foto/logo: C.V. De Beeren

Redactie ParkstadActueel: tekst hfd/eind redacteur Callie Steijaert