Op 7 april vindt de nieuwe editie van de Parelloop plaats in Brunssum!

Parelloop 2024

Ook in 2024 vindt de Parelloop weer plaats. Op zondag staat 7 april aanstaande staat Brunssum weer in het teken van hardlopen. Zowel toppers, talenten maar ook uiteraard de grote getale recreanten, studenten en kinderen zullen de zich van hun sportieve kant laten zien.

Nieuw wedstrijdonderdeel
Nieuw dit jaar is een korte afstand van 2,5 KM. “Als Parelloop streven we naar een evenement waar zoveel mogelijk mensen aan kunnen deelnemen. Sommige lopers zijn pas begonnen en willen graag een korte afstand lopen. Ook zijn er steeds meer oudere deelnemers die wel de Parelloop willen rennen maar niet meer de 5 KM willen doen. Voor ons is het dan ook een logische keuze dit wedstrijdonderdeel toe te voegen aan het programma.”

Korting voor snelle beslissers
Voor de snelle beslissers hanteren we dit jaar een aantrekkelijke ‘vroegboekkorting’.
Voor de recreantenrun geldt een korting indien men zich inschrijft voor 16 februari.
Daarna geldt het reguliere tarief.

Parelloop shirt 2024
Ook voor dit jaar is er een speciaal running shirt ontworpen. Dit shirt is bestellen bij inschrijving.

Oefenlopen
Ter voorbereiding op de Parelloop, worden er twee trainingslopen (3 en 24 maart 2024) georganiseerd op hetzelfde parcours als die van de echte loop. Een betere voorbereiding op de Parelloop bestaat er niet. Dus kom, doe ook mee!

Met veel enthousiasme verheugen wij ons op de aanstaande editie. Zondag 7 april 2024 hopen wij veel deelnemers en toeschouwers te mogen verwelkomen in Brunssum! Samen zullen we genieten van een Parelloop met ruimte voor iedere hardloper van jong tot oud.

Schrijf je hier in

Contactgegevens
Stichting Parelloop
info@parelloop.nl
06-18172138
www.parelloop.nl