feet of soccer player tread on soccer ball for kick-off in the stadium

We gaan richting maart. De spanning stijgt. Beslissingen komen eraan. Voor de clubs in Parkstad was het een weekend met wisselend succes. In Kerkrade, bij KVC Oranje, LHC en Sporting H.A.C. zijn de druiven voorlopig zuur. Het is/wordt vechten voor lijfsbehoud. Sporting Heerlen leek regelrecht op weg naar het kampioenschap, maar werd op eigen bodem verrast door Scharn. Koploper Bekkerveld (2F) maakte geen fout en won met grote cijfers. Sportclub’25 (Bocholtz) krijgt weer zicht op ploegen in de veilige zone. In Brunssum stoomt Langeberg na de zoveelste zege door. Schinveld onderging een oorwassing in Herkenbosch, om maar te zwijgen van de veegpartij die Passart/VKC moest ondergaan in Amby. De uitslagen zijn als volgt.

Derde divisie TOGB-Groene Ster-HSV Hoek 2-0.

Eerste klasse F sv Valkenswaard-Chevremont 4-0, EHC-SHH 3-0BSV Limburiga-SC Susteren 3-0, RKSV Minor-Sportclub’25 0-0.

Tweede klasse F vv Schaesberg-Eijsden 1-1, Bekkerveld-Venlose Boys 7-0, GSV’28-Alfa Sport 2-1.

Derde klasse A SCG-KVC Oranje 4-2, FC Gulpen-LHC 2-1, Sporting Heerlen-vv Scharn 1-2, Heksenberg/NEC-Weltania 0-3, vv Bunde-FC Hoensbroek 1-1.

Derde klasse B Spaubeek-SC Irene 2-2, SVH’39-vv Schinveld 5-1, sv Budel-Vaesrade 3-1.

Vierde klasse A Vijlen-Zwart-Wit’19 7-1, RKMVC-Willem 3-4, Rood Groen LVC’01-Schimmert 2-0, SVME-SV Geuldal 2-0.

Vierde klasse B (de derbyklasse van Parkstad) Voerendaal-UOW’02 0-2, sv Brunssum-RKHBS 0-2, Eikenderveld-vv Hellas 4-0, WDZ-Langeberg 0-1, FC Landgraaf-SV Simpelveld 2-0, Abdissenbosch-FC Kerkrade West 3-2, De Leeuw-Sporting H.A.C. 2-1.

Vierde klasse C  vv Zwentibolt-vv Amstenrade 2-3, Woander Forest-vv Born 1-1.

Vijfde klasse A Wijnandia-RKTSV 6-1, RKSVB-DBSV 1-2, SNC’14-Rimburg 3-0, RKASV-Passart/VKC 11-0,  Kakertse Boys-Partij 2-3.