MINDFUL JOGGING&WALK CURSUS start BINNENKORT OP Woe. 27 maart, HEERLEN

De nieuwe ronde Mindful JOGGING&WALK CURSUS   start binnenkort weer en nu op de woensdagochtend.
Een inspirerende en vernieuwende manier van samen rustig joggen en wandelen in het mooie groen.

Lees verder…

Zoek jij meer rust en ontspanning in je leven én wil je lekker bewegen zonder druk? Doe dan mee met de Mindful Jogging&Walk Cursus ! Tegen stress, voor een betere weerstand, meer welzijn en voor meer energie.

LEKKER BEWEGEN VOOR ELK NIVEAU

Hoe gezond is het om buiten te zijn en met name in de mooie natuur te zijn.
Zowel mentaal als fysiek gaan we aan de slag. De cursus is erg afwisselend en je krijgt handige tools aangereikt. Dit alles wordt zo aangeboden en aangeleerd dat je ook zonder enige ervaring mee kunt doen. Alle technieken/oefeningen die je tijdens de cursus leert kun je meenemen in de rest van je leven. Kom in beweging én sta ook stil bij jezelf. Schrijf je snel in voor deze nieuwe cursus, want we kunnen max. 7 deelnemers blij maken voor op de woensdagochtend.

HET VOORJAAR BEGINT, EEN PRACHTIG SEIZOEN, KOM MEE naar buiten!

5 weken lang op de woensdagochtend leer je in het hier en nu te zijn, piekergedachten uit te schakelen en te genieten van de omgeving, het samen buiten zijn en van lekker rustig bewegen. We zijn niet constant aan het (hard)lopen/joggen. De cursus is veelzijdig en bestaat uit een combinatie van o.a. oefeningen ter stressvermindering, Mindfulness, ontspanning, focus en fun! 

Of je nu een geoefend jogger/hardloper bent of een beginner, deze Mindful Jogging & Walk Cursus van Habits & Health is geschikt voor jou.

Wanneer: We starten op 27 maart. Steeds op woensdagochtend 09.30-11.15 uur. Data: 27maart, 3april, 10april, 17april,  24april.
Locatie: Verzamelen bij Van der Valk Landgoed Terworm te Heerlen.
Prijs: €199 voor de gehele cursus incl. samenvattingen/mailing tijdens de cursus met de Mental- en Beweegcoach.
Voor meer info of aanmelden: mail naar anke@habitsandhealth.nl 

**Vol=vol max. 7 deelnemers.**

Bron: Habits and health